Biografía Trabajos Proyectos Álbum Enlaces
  JaumeBAYARRI
"L'Alqueria Blanca"
SINOPSI:
   Anys 60, concretament 1964. A un poble menudet de la comarca de l’Alcoià, a l’interior d’Alacant, els veïns són testimonis del conflicte que generen unes terres entre dos famílies: els Pedreguer, actuals propietaris d’eixes terres (La Pedrera) i els Falcó, adinerats i amb pretensions de donar altre ús a eixe camp.
El domini fàctic del poble és per a Don Joaquim Falcó, que té la majoria de terrenys. El major dels Pedreguer, Jaume, encapçala la resposta a esta tirania portant endavant una cooperativa. Açò provocarà un gran canvi al poble i una posició clarament enfrontada entre les dos famílies. A més, el que la filla dels Falcó s’enamore del fill dels Pedreguer complicarà les relacions.
Com als pobles tot se sap, i tothom parla sobre tothom, cada veí té la seva pròpia opinió del que està passant a L’Alqueria Blanca: el retor, Don Cipriano, amant del dòmino i el bon menjar, tracta de mediar entre les dues famílies, sempre buscant les solucions més justes; els botiguers, Blanca i Pascual, que despatxen pa i queviures, donen respostes senzilles per als grans problemes del món; el cambrer del bar, Sento, sempre a l'última moda; l’assistenta de Donya Maria, Empar, una soltera que té ganes de festejar però no troba amb qui; Pauline, la francesa, que aporta una mirada diferent a eixe petit món anomenat L’Alqueria Blanca; l’alcalde Don Miquel Falcó, voluntariós a les seues tasques administratives...
Els habitants de l’Alqueria viuen envoltats d'un món en constant canvi i que, inevitablement, els afecta; des que la dona utilitza per primera volta el bikini fins a l’arribada del primer aparell de televisió al poble, els veïns evolucionen, de vegades amb el peu canviat, però sempre lluitant per no perdre el somriure. L’Alqueria Blanca retrata la senzilla i, a la vegada, apassionant vida d'un poble valencià als inoblidables anys 60.
   MÁS INFORMACIÓN
http://www.alqueriablanca.tv
http://WWW.RTVV.ES


CONTACTO

powered by A2kpas

CONTACTO